Btn_top_start.gif (163 bytes)Δείτε τι νέο υπάρχει στις σελίδες μαςbtn_top_search.gif (200 bytes) Btn_top_comments.gif (169 bytes)

logo_projects.gif (5545 bytes)

undercon.gif (293 bytes)Btn_rt_comun_blue.gif (1499 bytes)Btn_rt_news_blue.gif (1508 bytes)btn_rt_online_blue.gif (1461 bytes)btn_rt_xoroi_blue.gif (2238 bytes)

btn_eok_yellow.gif (2107 bytes)btn_rt_projects_periv_blue.gif (1488 bytes)btn_rt_projects_ygeia_blue.gif (1499 bytes)btn_rt_projects_theater_blue.gif (1466 bytes)btn_rt_projects_techn_blue.gif (1491 bytes)btn_rt_projects_comp_blue.gif (1506 bytes)

Στις σελίδες αυτές υπάρχουν αναλυτικά οι εργασίες του σχολείου

alvrule.gif (1012 bytes)

Εργασίες Μαθητών

Οι εργασίες που εκπονήθηκαν από τους μαθητές χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Ένα αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη με αφορμή το "2001 - Λογοτεχνικό έτος 'Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης'"
AgroWeb
Το Γυμνάσιο Πλατανιά συμμετέχει στη δεύτερη φάση της δράσης AgroWeb, με το προϊόν Μπυράλ της Βιομηχανίας εμφιαλώσεως ΓΕΡΑΝΙ. Δείτε τις ιστοσελίδες παρουσίασης της δράσης και του προϊόντος
Τηλεδιάσκεψη τάξεων
Η παρουσίαση της δράσης που βραβεύθηκε στον διαγωνισμό Internet & Multimedia 2001 και έχει ως αντικείμενο την τηλεδιάσκεψη μεταξύ 2 σχολείων
e-schola open Doors
Η συμμετοχή του σχολείου μας στην ευρωπαϊκή δράση "Ανοιχτές Πόρτες σχολείων"
Χρυσαλλίδα 
Ευρετήριο με παλιά και νέα τεύχη της μαθητικής εφημερίδας του σχολείου μας
CD-ROM Μονοπάτι E4
Εδώ θα βρείτε το CD-ROM που κατασκευάσαμε ως προιόν του προγράμματος : Περπατώντας το ορειβατικό μονοπάτι Ε4
Αγωγής υγείας :

1999-200. Από τον Μαλικουτσάκη Ιωάννη - φοιτητή σχεδιασμού Cartoon - δημιουργήθηκε μια σειρά από ιστορίες με σκίτσα για το πρόγραμμα Αγωγής υγείας του Γυμνασίου Πλατανιά.

Με τα σκίτσα των παραπάνω ιστοριών προσπαθήστε τα παρακάτω:

  • Βάλτε τα σκίτσα στη σωστή σειρά
  • Γράψτε μια λεζάντα κάτω από το καθ' ένα
  • Σχολιάστε τα σκίτσα που αναφέρονται στις πρώτες βοήθειες και σκεφθείτε ποιες άλλες ενέργειες θα πρέπει να γίνουν.

1997-98. Στο πρόγραμμα της Αγωγής υγείας η υπεύθυνη καθηγήτρια Γαλάνη Μαρία (Ειδ. Μαθηματικών) έγραψε καθημερινές ιστορίες στις οποίες φαίνεται η ανάγκη γνώσεων Πρώτων βοηθειών. Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα   συμπλήρωσαν τις ιστορίες αυτές με τις   πρώτες βοήθειες που απαιτούνται σε κάθε μιαά περίπτωση.
Η ομάδα της Αγωγής υγείας, με τη βοήθεια του φιλόλογου καθηγητή Χρυσανθόπουλου Παναγιώτη ανέβασε το θεατρικό έργο του Χάρη Μεσαρχάκη "Απόψε θα βγούμε".

Εργασίες από δραστηριότητες εκτός διδακτικού προγράμματος σπουδών.
1. Το Γυμνάσιο μας συμμετέχει σε πολυεταιρική σύμπραξη σχολείων με σκοπό την περάτωση έργου με τίτλο : "ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ Ε4".
Περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης : Με συντονίστρια την καθηγήτρια του μαθήματος Χουντάλα Ιωάννα (Ειδ. Γαλλικών) οι μαθητές τύπωσαν τέσσερα τεύχη της πρώτης εφημερίδας του σχολείου, την "ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ". Επίσης κατέγραψαν και δημιούργησαν καλαίσθητα βιβλιαράκια με "Παλιά  ξεχασμένα παιχνίδια".
Τεχνολογίας  : Οι μαθητές της Α' και Β' τάξης του Γυμνασίου μας παρουσίασαν τις εργασίες τους, ατομικές (Α' Τάξη ) και ομαδικές (Β' Τάξη) την ημέρα των σχολικών εκδηλώσεων στους γονείς τους και τους συμμαθητές τους.
(Yπεύθυνη καθηγήτρια Μεταξάκη Ευαγγελία)
Υπολογιστών : Ένας κύκλος εργασιών, κατασκευής ή ανάπτυξης θέματος, από τους μαθητές της Γ' Τάξης του σχ. έτους 1996-1997. 
(Υπεύθυνος καθηγητής Παπαστάμος Βασίλης)
Θεατρικές εκδηλώσεις :

    Παντομίμα από τα παιδιά της Γ' τάξης με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων στο ξενοδοχείο "Creta Paradise" (Συντονιστής ο φιλόλογος καθηγητής Χρυσσανθόπουλος Παναγιώτης )

    Θεατρική μεταφορά, από τα παιδιά της Α' Τάξης, της σκηνής της αναγνώρισης του Οδυσσέα από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ του Ομήρου.( Συντονίστριες οι φιλόλογοι καθηγήτριες Στεφανίδου Ευαγγελία και Καφεσάκη Γεωργία.)

    Η ομάδα της Αγωγής υγείας, με τη βοήθεια του φιλόλογου καθηγητή Χρυσσανθόπουλου Παναγιώτη ανέβασε το θεατρικό έργο του Χάρη Μεσαρχάκη "Απόψε θα βγούμε" στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Αγωγής Υγείας στο χώρο της "Λιμνούπολης".

btn_botom_previus_light.gif (305 bytes)btn_botom_start_light.gif (285 bytes)btn_botom_next_light.gif (276 bytes)

Στείλτε μας e-mail στο mail@gym-platan.chan.sch.gr με τις ερωτήσεις σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας για τις ηλεκτρονικές μας σελίδες.
Copyright © 2003 Γυμνάσιο Πλατανιά
Last modified: 20 Ιανουαρίου, 2003