Επιστροφή στην αρχική σελίδαΕπιστροφή στη σελίδα των εργασιώνΨάξτε στις σελίδες μαςbtn_top_watsnew.gif (240 bytes)Αφήστε το σχόλιο σας

Εργασίες περιβαντολογικής εκπαίδευσης

Δείτε εργασίες του μαθήματος τεχνολογίας των μαθητών μαςΔιαβάστε για τις θεατρικές παραστάσεις των μαθητών μαςΕργασίες Ηλ. ΥπολογιστώνΔείτε την εργασία της ομάδας Αγωγής Υγείας του Γυμνασίου μας

alvrule.gif (1012 bytes)

Κατά τη σχολική περίοδο 1997-98 οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης, με την καθηγήτρια Γαλλικών Ιωάννα Χουντάλα,   δημιούργησαν και παρουσίασαν τις παρακάτω εργασίες.

Σχολική εφημερίδα : " Χρυσαλλίδα"
Τεύχος 1ο
Το πρώτο τεύχος υπάρχουν θέματα για το κυνήγι, το ψάρεμα, ανέκδοτα, συμβουλές καθώς και μία παρουσίαση της σχολικής γιορτής των Χριστουγέννων του '97 
Τεύχος 2ο
Το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας - σαφώς καλύτερο από το πρώτο - περιλαμβάνει θέματα οικολογίας, αναφορά στο μικρό νησάκι απέναντι από το σχολείο (Θοδωρού), συνέντευξη για το Internet, ανέκδοτα και πολλά άλλα. 
Τεύχος 3ο
Το πιό ώριμο τεύχος της εφημερίδας του σχολείου μας, μας δίνει την ελπίδα για μια καλή συνέχεια για την επόμενη χρονιά. Περιλαμβάνει θέματα οικολογίας, αγωγής υγείας, υπολογιστών, και προτείνει  βιβλία ταινίες και παιχνίδια. 
Παλιά ξεχασμένα παιχνίδια και ιστορίες.
Τα παιδιά του Α1 και Α3 δουλεύουν σκληρά και εκδίδουν μικρά βιβλιαράκια με θέμα   ξεχασμένα παιχνίδια . Παιχνίδια που για να παιχτούν χρειάζονται απλά πράγματα που βρίσκονται παντού και από όλους.
Εκτός από τα παιχνίδια έχουν γραφτεί και κάποιες ιστορίες οι οποίες θα υπάρχουν και αυτές μαζί με τα παιχνίδια. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει μια έκθεση όπου θα σας παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα βιβλιαράκια μας και να παίξετε και εσείς. 

alvrule.gif (1012 bytes)

 Επιστροφή στην αρχική σελίδαΕπιστροφή στη σελίδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στείλτε μας e-mail στο Copyright © 1998 Παπαστάμος Βασίλης
Last modified: Ιούλιος 08, 1998