Αρχική Επάνω Βιβλιογραφία Υπερσύνδεσμοι Συντελεστές Αξιοποίηση

Ανοιχτά αρχεία

Συνέντεξη
Παιδικά χρόνια
Θέατρο
Μουσική
Ζωγραφική
Δραστηριότητες
Ερωτήσεις
"Η Αποσώστρα"

Η εφαρμογή έχει  δημιουργηθεί στο περιβάλλον ανάπτυξης πολυμεσσικών εφαρμογών Macromedia Director Ver. 8.5. Για τη δυνατότητα εκτύπωσης χρησιμοποιήθηκε το xtra PrintOmatic

Περιλαμβάνει διαφορετικά .dir  αρχεία για κάθε ενότητα καθώς επίσης και external casts που τα χρησιμοποιούν διαφορετικά μεταξύ τους .dir αρχεία.

Για την κατασκευή του εκτελέσιμου αρχείου θα πρέπει να ορισθεί ως πρώτο dir αρχείο το introduction.dir και να ακολουθεί το main.dir

Μπορείτε να τροποποιείσετε ή να εμπλουτίσετε την εφαρμογή ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αφαιρέσετε το λογότυπο "Γυμνάσιο Πλατανιά" στο κάτω αριστερό μέρος της εφαρμογής καθώς επίσης να τροποποιείσετε και την περιοχή "Συντελεστές" κάνοντας όμως σε αυτήν (και μόνο) αναφορά, για τους αρχικούς δημιουργούς της. Θα επιθυμούσαμε επίσης στην περίπτωση αυτή να μας στείλετε ένα αντίγραφο στην ταχυδρομική διεύθυνση του σχολείου.

Το αρχείο έχει μέγεθος 132 ΜΒ και δεν έχει συμπεριληφθεί το xtra για την εκτύπωνση

Λήψη αρχείου

 

Οι ιστοσελίδες αυτές δημιουργήθηκαν από το Γυμνάσιο Πλατανιά Χανίων.
Στείλτε μας στη διεύθυνση mail@gym-platan.chan.sch.gr τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.
Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στο αφιέρωμα αυτό στέλνοντας τα δικά σας κείμενα, τα οποία θα προστεθούν στις ιστοσελίδες αυτές. 

Αρχική Επάνω Επόμενο

2002-2003 Γυμνάσιο Πλατανιά Χανίων